Treating the Shen and Psychological disorders

In maart j.l. heb ik een nascholing gevolgd met betrekking tot het behandelen van de geest d.m.v. acupunctuur. We hadden les van Yair Maimon uit IsraŽl en het was een bijzonder interessant weekend.

Intussen ben ik werkzaam met de stof die we aangereikt hebben gekregen en er worden mooie resultaten mee geboekt in de praktijk.

Wat we hebben geleerd is om oude emoties of zich herhalende patronen uit het lichaam en de geest te verdrijven. In China wordt gesproken over "Gui", wat letterlijk "spook" betekent. Als bijv. iemand iets overkomt/meemaakt en daar emoties van ondervindt of negativiteit en dit euvel herhaalt zich, dan is er sprake van Gui. Om een voorbeeld te noemen; We kregen een ingebrachte case, een mevrouw waarvan al 6 huizen in brand waren opgegaan. Bij zo iemand wordt d.m.v. acupunctuur dus de "Gui" of het spook verdreven.

Niet enkel spoken worden verdreven, ook andere langdurige emoties kunnen worden geklaard d.m.v. deze technieken. Als dit soort blokkades zijn opgelost, kan er ook beter gewerkt worden op langdurig bestaande klachten die met niets over gaan. Het probleem ligt dan namelijk in het feit dat de onderliggende psychische klacht verbetering van andere klachten in de weg staat.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Foto's